Prøv denne lette opskrift fra Schweiz på lækre pandekager stegt i palmin. De er perfekte til
brunch eller til eftermiddagskaffen.
Til 4-6 personer.
Tilberedningstid: ca. 40 min. Hviletid, dej: 1 time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
5 æg
3 spsk sukker
1 knsp salt
50 g smør el.
margarine
5 spsk piskefløde
500 g hvedemel (ca.
8½ dl)
Til kogning/stegning: palmin
* Tilberedning:
1. Pisk æg, sukker
og salt tykt og skummende.
Smelt fedtstoffet og
rør det i. Rør piskefløde i.
Sigt melet i og
arbejd dejen sammen.
Læg dejen køligt 1 time.
2. Del dejen i 20
dele og rul hver del ud til en tynd, rund plade.
3. Varm palminen i
en pande med høje kanter.
Når en lille
franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er fedtstoffet klar.
Bag pandekagerne
gyldne på begge sider i fedtstoffet.
Læg pandekagerne på
fedtsugende papir.
4. Server
pandekagerne varme med et drys flormelis.
Se alle de bedste opskrifter med Pandekager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.