Logo

Pandekager fra Schweiz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager fra Schweiz 

 
Prøv denne lette opskrift fra Schweiz på lækre pandekager stegt i palmin. De er perfekte til brunch eller til eftermiddagskaffen.
Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca. 40 min. Hviletid, dej: 1 time. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
5 æg
3 spsk sukker
1 knsp salt
50 g smør el. margarine
5 spsk piskefløde
500 g hvedemel (ca. 8½ dl)
Til kogning/stegning: palmin

 
* Tilberedning:
1. Pisk æg, sukker og salt tykt og skummende.
Smelt fedtstoffet og rør det i. Rør piskefløde i.
Sigt melet i og arbejd dejen sammen.
Læg dejen køligt 1 time.

 
2. Del dejen i 20 dele og rul hver del ud til en tynd, rund plade.

 
3. Varm palminen i en pande med høje kanter.
Når en lille franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er fedtstoffet klar.
Bag pandekagerne gyldne på begge sider i fedtstoffet.
Læg pandekagerne på fedtsugende papir.

 
4. Server pandekagerne varme med et drys flormelis.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pandekager

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her