Logo

Pandekager med champignonstuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekager med champignonstuvning 

 

Elsker du også pandekager og svampestuvning? Så er fyldte pandekager med svampefyld lige noget for dig. Skønne madpandekager på den bedste måde

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 45 min. Fryseegnet.

 
# Ingredienser:
8-12 pandekager (se Pandekager, grundopskrift)
250 g champignon
25 g smør el. margarine
1-2 spsk hvedemel
2½-3 dl fløde
salt, peber
1 bdt persille

 
* Tilberedning:
1. Lav pandekagerne efter grundopskriften.

 
2. Rens champignonerne og del dem i kvarte eller skiver og
lad dem snurre i fedtstoffet uden at tage farve.
Rør melet i og spæd med fløden.
Lad stuvningen koge igennem og tilsæt salt, peber og persille.

 
3. Fordel den varme champignonstuvning i varme pandekager og server straks.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pandekager

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her