Lækre fyldte madpandekager med kylling, bacon og tomat går
man sjældent galt i byen med. Det smager dejligt og kræver ikke det store
arbejde at lave.
Til 4 personer. Der
bliver 10-12 tynde pandekager af portionen.
# Ingredienser
Dej:
200 g hvedemel
½ tsk salt
4 æg
3 spsk olie
4 dl mælk
Dressing:
1½ dl yoghurt
2 spsk sød
chilisauce
½ fed presset
hvidløg
4 spsk olie
salt og peber
Fyld:
3 kyllingebryster
salt og peber
2 spsk olie
4 skiver bacon
½ icebergsalat
1 tomat
2 potter brøndkarse
* Tilberedning
Dej: Bland mel og
salt.
Rør æggene i et ad
gangen og derefter olie og mælk.
Rør, til dejen er
jævn, og lad den hvile i 30 min.
Kom lidt fedtstof på
panden til første pandekage.
Bag 10-12 tynde pandekager af portionen.
Dressing: Alle
ingredienser piskes sammen.
Fyld: Kyllingebrysterne
krydres og steges i olie på en pande.
Når de er afkølede,
skæres de i strimler.
Baconen steges
sprød.
Salaten snittes, og
tomaten skæres i mindre stykker.
Kylling, bacon,
salat og tomat fordeles sammen med brøndkarse og dressing i pandekagerne
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.