Her får du panna cotta i flere spændende udgaver. Vælg
mellem hindbær, mandler, roser, basilikum og rysteribs eller ribs og kokos. Det
er en dejlig dessert.
Forberedelse: 20 min. Tilberedning: 15 min. 6 personer
# Ingredienser
4 blade husblas
6 dl piskefløde
150 g melis
2 stænger bourbon-vanilje
500 g hindbær
1 spsk appelsinsaft
* Tilberedning
Udblød husblassen i en skål koldt vand 10 min.
Kom fløde og 75 g sukker i en gryde.
Flæk vaniljestængerne på langs, skrab kornene ud i fløden.
Rør, og lad det koge op.
Tag gryden fra varmen, tilsæt husblassen (knuget forsigtigt
for
at fjerne overskydende vand).
Rør, indtil det er helt opløst. Fordel cremen i
portionsforme.
Køl af til stuetemperatur, og sæt formene i køleskab 6
timer.
Lad hindbærrene simre i en gryde 5 min for lav varme med
appelsinsaft og resten af sukkeret. Køl af.
Server panna cotta afkølede, dækket med
hindbær-appelsinkompot.
Panna cotta med hindbær og mandler
Tilsæt 2 tsk bitter-mandel-ekstrakt til den varme fløde.
Panna cotta med hindbær og roser
Opvarm 2 dl usødet kondenseret mælk, 2½ dl kokosmælk,
3 spsk rosengelé og 3 spsk rosensukker.
Tilsæt 3 blade udblødt husblas.
Servér hindbærkompot og rosenblade til.
Panna cotta med basilikum og rysteribs
Opvarm 2½ dl fløde, 2½ dl mælk og 50 g melis.
Lad et ½ bdt. basilikum trække heri.
Fjern det igen og tilsæt 2 blade udblødt husblas.
Server rysteribs til.
Panna cotta med ribs og kokos
Opvarm 2 dl kokosmælk, 2 dl fløde og 2 tsk vaniljesukker.
Tilsæt 3 blade udblødte husblas.
Serveres afkølet med rysteribs eller
kompot til.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Panna cotta
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------