Panna cotta er en klassiker inden for dessert-verden. Prøv
denne opskrift på en lækker, anderledes og smagfuld panna cotta med hakket sesambar
Dessert til 4
personer
# Ingredienser
1 sesambar (fås hos
de fleste grønthandlere eller i helsekostforretninger)
4 dl piskefløde
4 dl sødmælk
1 dl sukker
¼ stang vanilje
3 blade husblas.
I glasset: Beaumes
de Venise (sød, frugtig Muscat Vin).
* Tilberedning
Udblød husblassen i
koldt vand.
Varm fløde, mælk,
sukker og vaniljekorn op til 80 °C, og
smelt husblassen
heri.
Hæld væsken på glas,
og stil dem koldt i 4 timer.
Når du skal servere
panna cottaen, hakkes sesambaren og
drysses den på
toppen.
Se alle de bedste opskrifter med Panna cotta
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.