Super-classico, der altid virker uanset indholdet, men med røde bær er den bare lige det eksta god. Nok mest en sommerdessert til
terrassen, men hold dig ikke tilbage fra at lave Pavlova resten af året af den
grund.
6 Personer
# Ingredienser
1 dl æggehvide
200 g sukker
1 tsk lys vineddike
1 spsk majsmel
1 spsk fennikelfrø, groft knuste
Creme chantilly fyld:
1 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt
1 spsk sukker
1 vaniljestang, korn af
300 g jordbær, hindbær, blåbær,
kirsebær
1 spsk reven skal af øko-lime
*
Sådan gør du
1. Pisk æggehviderne stive, og pisk sukkeret i lidt ad
gangen.
Pisk, til du har en tyk og blank marengsdej.
2. Tilsæt vineddike, sigt majsmel over og vend og fold begge
dele i dejen, evt. med fennikelfrø.
3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og drys et tyndt lag
sukker på.
Brug en stor spiseske, og sæt marengsdejen som 6 store
kager.
4. Bag marengsene ved 125 °C, ca. 30 minutter, til de er
faste.
5. Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på
en bagerist og afkøler helt.
6. Pisk fløden til skum, fold yoghurten i, og smag til med
sukker og vanilje.
7. Fordel cremen i kagerne.
8. Skyl, nip, og skær jordbærrene i mindre stykker, og
fordel bærrene på kagerne, der drysses med limeskal.
Se dejlige opskrifter på desserter HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet
og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter