"Appetitvækkende
farve" og "krydret gode" er udsagn om disse bøffer, her blandes
kødet med rød og grøn peberfrugt. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 30 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
400 g hakket oksekød
1 æg
½ tsk salt
½ tsk timian
1-2 spsk smør eller
margarine
1 ds. flåede tomater, knuste
1 knsp cayennepeber
1-2 spsk citronsaft
* Fremgangsmåde
1. Skyl
peberfrugterne. Udkern dem og hak dem groft.
2. Rør kødet med
peberfrugt, æg, salt og timian.
3. Form 8 runde
bøffer, 1 cm tykke.
Læg dem på et
skyllet skærebræt.
4. Smelt fedtstoffet
på en teflon-pande.
Læg bøfferne på, når
det er stegeklart.
Læg ikke for mange
på ad gangen.
Steg dem 2-3 min på
hver side.
5. Rør de flåede, hakkede
tomater med cayennepeber og citronsaft.
Hæld det over bøfferne og lad det koge nogle min.
6. Server bøfferne
med pasta eller ris og en blandet salat med resten af peberfrugterne.
Tips: Den friske peberfrugt kan erstattes med 125 g
frossen grøn- og 125 g rød peberfrugt.
Resten af pakken kan
bruges en anden gang.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------