Tilbehør. Arbejdstid: 15 min. Ovntid: 30 min. Trækketid: mindst 1 time. Let at lave. Lav pris.
4 personer.
# Ingredienser
til Peberfrugter, marinerede
4 peberfrugter (rød, grøn og gule)
olie
2 spsk hvidvinseddike
2-3 fed hvidløg
salt og peber
Pynt: finthakket skalotteløg eller persille
Ovnfast fad
*
Sådan laves Peberfrugter, marinerede
1. Sæt ovnen på 200 °C.
Skyl peberfrugterne, tør dem og læg dem i et ovnfast fad.
Bag dem i ovnen en halv times tid, til de skifter farve og
skindet begynder at løsne.
Vend dem et par gange undervejs.
2. Lad dem svale lidt.
Pil skindet af med en spids kniv.
Del peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner.
Skær frugtkødet i strimler.
Marinade:
3. Rør olie og hvidvinseddike sammen.
Knus eller hak hvidløgsfeddene og bland dem i marinaden.
Smag til med salt og peber.
4. Læg peberfrugterne i et halvdybt fad.
Hæld marinaden over og drys med skalotteløg eller persille.
Lad salaten trække svalt mindst 1 time.
Tips: Server salaten til stegte kød- og farsretter.
4 modne tomater skåret i skiver kan blandes i salaten.
Hvidvinseddiken kan erstattes af citronsaft eller balsamico.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------