Let at lave. Lav pris. 4 personer. Kan tilberedes i mikroovn. Fryse-egnet. Forret.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 30-40 min.
# Ingredienser
til Peberfrugtsuppe
3 små peberfrugter (rød, grøn og gul)
1 løg
1 lille bdt persille
1 æble
½ citron
2 spsk olie
langkornede ris (½ dl)
1 knsp stødt nellike
1 knsp reven muskatnød
2 spsk konc. tomatpuré
1 l grønsagsbouillon
salt
*
Sådan laves Peberfrugtsuppe
1. Skyl peberfrugterne og befri dem for frøstol og kerner.
Skær 2-3 ringe af hver farve og gem dem til pynt.
Skær resten af peberfrugterne i terninger.
2. Pil løget og skær det i tynde ringe. Hak persillen.
Skyl og riv æblet groft og dryp med citronsaft, så mørkner
det ikke.
3. Varm olien i en tykbundet gryde.
Svits peberfrugtterninger, løgringe, revet æble og ris i
gryden 4-5 min. under hyppig vending.
4. Tilsæt persille, nellike, muskatnød og tomatpuré.
Hæld bouillonen ved og lad suppen snurre ved svag varme og
under låg en god halv time.
Rør af og til i gryden.
5. Smag til med salt.
Server suppen hed og pynt med de rå peberfrugtringe.
Tips: Spis Flûtes eller Bondebrød, fransk
til.
Reven pastinak kan erstatte æblet.
Pas på med saltningen, bouillonen kan være salt.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------