Pebergryden kan evt gøres
endnu billigere med flere pebre og mindre kød. En gryderet med svinekød, bacon, grøn og rød peber liver op
på middagsbordet
Til 6 personer. Tilberedningstid:
ca 1 time. Fryseegnet
# Ingredienser
750 g svinebov uden
ben, eller nakkekam
1 spsk hvedemel
salt, peber fra kværn
1 tsk paprika edelsüss
50-100 g bacon i terninger
2 løg
3-4 dl bouillon
2 store
peberfrugter, 1 grøn og 1 rød
10 dl rødvin
* Tilberedning
1. Skær kødet i
strimler eller terninger og vend det i mel, der er krydret med salt, peber,
paprika.
2. Steg
baconterningerne i en tykbundet gryde.
Brun kødet i
baconfedtet.
Tilsæt de
grofthakkede løg og lad dem svitse med i 5 min.
3. Hæld bouillonen
ved og lad kødet snurre under låg i ca 30 min.
4. Rens
peberfrugterne, fjern kernerne og skær frugtkødet i strimler.
Kom dem i gryden og
lad dem snurre med i ca 10 min.
Tilsæt rødvin og
smag retten til.
Server nudler eller
ris til.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.