Se hvordan du fremstiller peberrodssauce med fløde, peberrod, rødvinseddike, sennep, melis, salt. Cremesaucen ledsages forårsløg som drys. Let og lækkert
Giver ca 3,7 dl
# Ingredienser
240 g piskefløde
75 g revet peberrod,
med væde
2 spsk balsamisk
eller rødvinseddike
1 tsk tør sennep
1 knivspids sukker
1 knivspids salt
1 forårsløg,
fintskåret til pynt
* Fremgangsmåde
1. Afkøl en stor
skål, piskeris og fløde før det piskes.
Hæld fløden i den
afkølede skål og pisk med elpiskeren på høj fart indtil der former sig bløde
toppe. For at teste løftes piskerisene væk fra flødeskummet; blandingen skal
have bøjede, men klare toppe. Overpisk ikke.
2. Bland peberrod,
eddike, sennep, sukker og salt i en mellemstor skål.
3. Fold flødeskum i
peberrodsblandingen ved forsigtigt at skære ned til bunden af skålen, skrabe op
ad siderne på skålen, og derefter folde over toppen af blandingen.
Gentag indtil flødeskummet er jævnt indblandet i peberrodsblandingen.
Dæk det til og køl
det i mindst l time.
Saucen kan laves op til 8 timer før servering.
Kom et drys
forårsløg, fintskåret til pynt
Trin 1: Test
flødeskummet for bløde toppe.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------