En meget lækker
pasta ret at servere for yndere af peberrod. Tynde stegte lakseskiver er, hvad
der skal til for at komplettere festmåltidet. Det smager saftsuseme godt.
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
250 g tagliatelle
3 dl mælk
2 spsk hvedemel
2 dl piskefløde
2-3 spsk reven
peberrod
2 spsk hakket dild
salt, peber
500 g laksefilet
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger. Lad den løbe af.
2. Kom mælken i en
gryde og pisk melet i. Pisk derefter fløden i.
3. Bring saucen i
kog under stadig piskning.
Lad den koge ca 5
min.
Smag til med
peberrod, dild, salt og peber.
4. Skær laksen i
tynde skiver. Steg dem kort på en meget varm pande.
5. Bland pastaen med
den varme sauce.
Server med laksen og
lidt ekstra peberrod og kryddergrønt.
Tips: Den stegte laks kan erstattes af røget laks,
som strimles og
blandes i pastaen.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta eller Laks
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------