Den bedste opskrift på persillekartofler, der er lækre
kartofler, som koges og vendes med smør, hvidløg og friskhakket persille.
☺ Retten kan tilberedes af
Børnekokke
# Ingredienser
1,3 kg små, faste og skrællede kartofler
50 g smør
1 fed knust hvidløg
¾ dl vand
1 ¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl frisk, hakket persille
12 tynde skiver røget lammekølle (ca.125 g)
Tilbehør: Brøndkarse.
* Tilberedning
Halver de små kartofler på tværs.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det
bruner.
Svits hvidløget i ca. 1 min.
Tilsæt kartofler, vand, salt og peber.
Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min
eller til kartoflerne er møre.
Vend af og til i kartoflerne.
Vend forsigtigt persille i og smag til.
Ved serveringen:
Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med
røget lammekølle.
Se alle de bedste opskrifter med Kartofler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.