Den lidt syrlige smag som Philadelphiaosten har, gør den anvendelig som smagsgiver i mange retter. Prøv fx vor spændende dipsauce. som er let at røre sammen.
Tid: ca 15 min. 6 pers.
# Ingredienser
1 ds. sardelfileter (ca
60 g)
1 spsk kapers
1 dl finthakket persille
3-4 fed hvidløg
1-2 spsk tomatpuré
friskpresset saft af 1 citron
½ dl olie
1 pk. Philadelphia ost
(200 g)
* Fremgangsmåde
1. Hak sardeller, kapers
og persille. Anvend gerne foodprocessoren.
2. Pres hvidløget i og
tilsæt tomatpuré, citronsaft og olie, lidt ad gangen.
3. Mix alle ingredienserne
sammen med osten.
4. Anret ostemassen i
en lille serveringsskål.
5. Server med forskelligt
tilbehør, som man kan dyppe i ostemassen, fx tortillachips, babymajs, peberfrugtstykker,
blomkålsbuketter, cherrytomater m.m.
Tips: Dippen kan røres op med lidt cremefraiche eller
yoghurt naturel, og passer således udmærket som sauce til grillet eller stegt kød
eller fisk.
Se alle de bedste opskrifter med Dip
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------