# Ingredienser
4 pibeænder
3 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 løg
1 tsk basilikum
olie
salt og peber
* Tilberedning
Pres to fed hvidløg ud over ænderne og gnid dem godt ind i
hvidløgene.
Krydr ænderne med salt og peber.
Brun ænderne i en stegegryde, og når de er brunet godt tilsættes 4–5 dl vand,
hvorefter ænderne steges færdig, hvor de skal simre i vandet i ca. 45 minutter.
20 minutter før ænderne er færdige, tilberedes saucen.
Rens peberfrugterne og skær dem i mindre stykker.
Pil og hak løg og hvidløg, som svitses i olien sammen med peberfrugten.
Tilsæt 2½ dl af fonden fra ænderne og kog det i ca 15 min.
Blend saucen fint i en blender og kom det tilbage i gryden.
Varm saucen op og smag til med basilikum, salt og peber.
Serveres med kartoffelbåde og evt. et stykke lunt flûte.
Forslag: Når du har
lavet denne usædvanlig lækre ret, så send os meget gerne dit foto af retten: kogebog@outlook.dk TAK
Se alle de bedste opskrifter med Pibeand
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------