Salsa kommer i et utal af variationer og farver så udover rød og grøn er der fx også gule salsaer. Der er stor forskel på deres smag...denne smager godt.
Giver 240 g
# Ingredienser
1 rød peberfrugt
50 g groft hakket persille
3 forårsløg, skåret
i tynde skiver
2 friske jalapeno
chilier, uden kerner, finthakket
2 spsk frisk lime
saft
1 fed hvidløg,
finthakket
1 knivspids salt
* Fremgangsmåde
Skær peberfrugten i
halve på langs; fjern kerner og årer og smid dem ud.
Skær halvdelene i
tynde strimler på langs; skær strimlerne i halve på tværs.
Bland alle
ingredienserne i en skål.
Lad det stå,
tildækket, i stuetemperatur i 1 til 2 timer for at blande aromaerne.
Se alle de bedste opskrifter med Salsa
Se alle de bedste opskrifter med Mexicansk
INFO: Salsa er en række saucer, der bruges som krydderier
til tacos og andre mexicanske og mexicansk-amerikanske fødevarer og som dips
til tortillachips. De kan være rå eller kogte og serveres generelt ved
stuetemperatur.
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------