Forret. Tilbehør. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: ca 1½ time. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Rødbeder, bagte
4 store rødbeder
Tilbehør:
2 dl cremefraiche
1 lille bdt persille
Ovnfast fad
*
Sådan laves Rødbeder, bagte
1. Sæt ovnen på 170 °C.
2. Børst og skyl rødbederne under rindende, koldt vand.
Fjern trevler og eventuelle blade, men undgå at skære i
selve rødbeden.
3. Læg rødbederne i et ovnfast fad midt i ovnen og bag dem i
ca 1½ time.
De skal være gennemmøre. En nål skal gå nemt igennem.
4. Skær en ridse på langs i rødbederne og tryk enderne lidt
sammen, så der fremkommer et åbent kryds.
Fyld med 1 spsk cremefraiche og lidt hakket persille og
server resten til.
Tips: Som tilbehør egner de sig til næsten alle
kødretter.
I stedet for med cremefraiche kan rødbederne serveres med Flødepeberrod, Maître
d' hotel smør eller rørt smør.
Se alle de bedste opskrifter med Rødbede
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------