Suppeurter som porrer, gulerødder, selleri og persillerod er kulinariske topscorere - ikke kun på mørke vinterdage. Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 30 min.
# Ingredienser
4 stilke dild
2 rødfiskefileter a 150 g
salt og peber
1 bakke suppeurter
½ citron (økologisk)
lidt olie
kogte kartofler
* Tilberedning
1. Dild klippes fint.
Rødfiskefileter drysses med salt og peber og vendes i dild.
2. Suppeurter gøres i stand.
Grønsagerne skæres i fine strimler og lægges i en dampkurv.
Krydr med salt og peber og læg fiskefileterne oven på
grønsagerne.
½ citron skæres i skiver og lægges omkring fisken.
Damp det hele under låg i 7 minutter i en gryde med kogende vand.
3. Dryp lidt olie over før serveringen.
Kogte kartofler passer til.
Energi pr. portion: 32 g protein, 11 g fedt, 11 g kulhydrater
= 277 kcal (1157 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.