Røget andebryst er begyndt at dukke op i forretningerne. Her er en god måde at servere det fine kød på. Vi
tilbereder en salat med bl.a. rødkål, granatæble, mandler og solbær.
Tid: 20-25 min. 4 pers.
# Ingredienser
300 g frisk rødkål
1 lille stykke frisk
ingefær (25 g)
1 granatæble
3 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk sukker
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
1 dl hasselnøddeolie
1 dl mandler
1 dl tyttebær eller solbær,
friske eller frosne
rucolasalat
200 g røget andebryst
* Fremgangsmåde
1. Fjern de yderste grove
blade fra rødkålen.
Snit den meget fint,
gerne med en ostehøvl.
2. Skræl ingefæren og
riv den fint.
3. Skær granatæblet i
halve og tag kernerne ud med en teske.
Gem kernerne. Pres saften
af æblet.
4. Bland granatæble saften
med citronsaft, sukker, salt,
sort peber, ingefær og
olie til en dressing.
5. Skold og smut mandlerne.
Rist dem på en tør stegepande
og hak dem groft.
6. Optø solbærrene hvis
de er frosne.
7. Bland rødkål, granatæblekerner,
bær, mandler og rucolasalat.
Fordel salaten på 4 tallerkener.
Hæld dressingen over.
8. Skær andebrystet i
lange. og tynde skrå skiver. læg dem ved salaten.
Server salaten som en
forret sammen med flûtes.
Tips: Salaten kan også serveres med røget skinke i
tynde skiver, eller
den italienske lufttørrede
skinke.
Se alle de bedste opskrifter med Rødkål
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------