Rødløg er en kulørt og lidt mildere variant af zittauerløget. De røde eller lilla løg minder i formen meget om almindelige løg. De er en god erstatning for zittauerløg, hvis man gerne vil slippe for tåreperseren under snitningen og foretrækker en mindre skarp smag. Rødløg er særligt velegnede til salater, salsa og andre retter, der kræver rå løg, der dog ikke skal tiltrække sig al opmærksomheden.
Tilbereder man rødløg nedtones og udvandes de klare rødlige
farver. Er rødløg stærke for stærke for dig til at blive indtaget rå, kan du
nedtone smagen ved at lægge dem lidt i vand inden tilberedningen.
Se andre typer løg - Løg -
info
Se de bedste opskrifter med Rødløg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------