Retten blev til ved
en tilfældighed, da man brugte salatingredienserne som fyld i friskfangede
rødspætter. Det her er en virkelig lækker ret med grønt
Tid: 35 min. 4 pers.
# Ingredienser
4 rødspætter eller 1
pk. frossen hel rødspætte (400 g)
3 spsk smør eller
margarine
1 tsk salt
½ tsk knust
citronpeber
FYLD:
1 lille løg
½ agurk
1 bdt. radiser
1 dl hakket persille
1-2 spsk olie
1 tsk fransk sennep
2 spsk
hvidvinseddike
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Rens rødspætterne
hvis du bruger friske. Optø de frosne.
2. Pil og hak løget
til fyldet.
Skyl agurk og radiser og skær begge dele i tynde skiver.
Hak persillen.
3. Opvarm olien på
en pande. Svits løgene nogle min.
Tilsæt agurk, radiser og persille.
4. Rør senneppen med
hvidvinseddike og hæld det over grønsagerne.
Smag til med salt og
peber. Hold fyldet varmt.
5. Smelt fedtstoffet
på panden.
Når det er stegeklart, lægger du fiskene på og steger dem 5-6 min på hver side.
Krydr med salt og
knust citronpeber.
6. Skær et snit
langs med rygbenet på fiskene og fold skindet op.
Fordel fyldet
henover.
7. Server de fyldte
rødspætter med kogte kartofler og en blandet grøn salat.
Tips: Fyld som ikke kan være i fiskene, kan
serveres i en skål ved siden af,
eller anrettes
sammen med fisken.
Se alle de bedste opskrifter med Rødspætte eller andre Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------