Rødspættefileter rullet om gulerodsskiver i rørt i smør.
Måske ikke kombinationer, du selv havde fundet på, men når du først smager
denne friske forret
4 personer. Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 12 min.
# Ingredienser
300 g
rødspættefileter
3 gulerødder
15 + 15 g smør
1 spsk kapers
10 sorte oliven
1 dl hvidvin eller
vand
1 bdt kørvel
salt og peber
Tilbehør: kartofler
eller brød
* Tilberedning
1. Skræl
gulerødderne og skræl dem så i tynde, lange skiver med kartoffelskrælleren.
Sauter dem bløde i
en gryde med smør i 2-3 min og tilsæt kapers og hakkede oliven.
2. Drys rødspættefileterne
med salt og peber og rul dem sammen med gulerodsfyldet.
Læg dem i gryden og hæld hvidvin eller vand ved.
Damp dem under låg i
ca 8 min og læg dem i varme, dybe tallerkener.
3. Pisk smør i
væsken og tilsæt hakket kørvel.
Hæld det over fisken
og server med kartofler, boller eller brød.
Se alle
opskrifter med boller HER
Du kan med stor succes lave kartoffelkroketter, se opskrift HER
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.