En skum drøm med den herligste af alle frugter: hindbær med rødvinscreme, en dessert du bagefter vil drømme sødt om - Du får succes med
denne opskrift 💋 😎
Til 4-6 portioner. Tilberedning: 25 min. (plus tid til
afkøling)
# Ingredienser
200 g dybfrosne hindbær
50 g sukker
1 vaniljestang, kornene fra
1 spsk Maizena
2 spsk appelsinsaft
100 g frosne hindbær
1½ dl rødvin
1½ dl vand
60 g sukker,
1 spsk citronsaft
1 æggeblomme
2 spsk Maizena
1¼ dl piskefløde
* Tilberedning
1. Dybfrosne hindbær, sukker og kornene fra 1 vaniljestang
koges op.
Maizena og 2 spsk appelsinsaft røres glat og røres derefter
i de kogende hindbær, som igen koges op et øjeblik.
Blandes med 100 g frosne hindbær i en skål. lad det hele
køle af.
2. Bland 1½ dl rødvin med 1½ dl vand.
Tilsæt 60 g sukker, 1 spsk citronsaft,1 æggeblomme og 2 spsk
Maizena.
Varm det hele forsigtigt op under stadig omrøring og lad det
koge, indtil blandingen begynder at blive tykkere.
Lad cremen køle af.
3. Piskefløde piskes stiv og flødeskummet vendes i
rødvinsblandingen.
Den afkølede hindbærkompot og rødvinscremen lægges lagvis i
glas.
Stil det hele koldt i 2 timer.
Energi pr. portion (til 6): 2 g protein, 6 g fedt, 27 g kulhydrater
= 195 kcal (822 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.