Det er et forkert billede - lav retten, tag et godt billede
og send til os, tak. Og så kan du nyde den dejlige ret. Send til Kogebog@outlook.dk
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 20 min.
# Ingredienser
400 g røget medister
1 ds (400 g) røde
bønner
1 ds (400 g) voksbønner
1 ds (400 g) grønne
bønner eller 250 g frosne
50 g smør
3 skiver bacon
1 løg
4 spsk fransk
salatdressing eller anden krydret dressing
* Tilberedning
1. Del den røgede
medister i fire lige store stykker, der snittes i den udad-buede side med ca. 1
cm mellemrum, men kun ind til midten.
Hæld væden fra alle
bønnerne.
Klip baconskiverne i
tynde strimler, der steges sprøde på en pande.
Kom bønnerne ved,
skær de gule og grønne i småstykker først.
Hæld dem op i en
skål.
Hæld dressingen over
og vend det godt.
Lad det stå og trække.
4. Steg
medisterpølsen på samme pande i smør.
Når pølsen er brunet
på alle sider og gennemstegt, anrettes den på et fad med salaten ved.
Giv brød og sennep
til.