En frisk og dejlig salat til de røgede sild. Med både
syrlighed og sødme fra kartofler og dijonsennep, æbler og rødløg. Et skønt
alternativ til karrysalaten.
Til 4 personer.
# Ingredienser
2 store røgede sild
300 g kartofler
1 spsk dijonsennep
1 spsk brun farin
2 spsk vineddike
1 tsk salt
4 spsk vand
2 dl olie
2 æbler
1 rødløg
1bdt. purløg
Tilbehør: Revet
peberrod og salat
* Tilberedning
Befri sildene for
skind og ben.
Kog og pil kartoflerne.
Sennep, farin,
eddike og salt piskes sammen.
Vandet piskes i, og
olien piskes i lidt ad gangen, til dressingen bliver tyk.
Æbler, rødløg og
purløg hakkes fint og blandes i dressingen.
Kartoflerne skæres i
skiver og vendes ned i dressingen.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.