Dessert. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: ca 25 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Rabarberpie med smuldredej
600 g rabarber
sukker ()
2 spsk kartoffelmel
1 tsk vaniljesukker
Smuldredej:
mandler ()
hvedemel ()
evt. ½ tsk kanel
sukker ()
smør
Ovnfast fad
*
Sådan laves Rabarberpie med smuldredej
1. Skyl rabarberne.
Skær fod og blad af og befri stænglerne for eventuelle grove
strenge.
Skær rabarberne i ca lange stykker.
2. Bland sukker, kartoffelmel og vaniljesukker i en skål og
vend rabarberstykkerne heri.
Hæld det hele i et ovnfast fad.
Smuldredej:
3. Sæt ovnen på 225 °C.
4. Skold og smut mandlerne og hak dem groft.
5. Bland hvedemel og sukker og evt. kanel i en skål.
Hak smørret i med en kniv og smuldr det dernæst grynet med
fingrene.
Bland de hakkede mandler i.
6. Drys blandingen over rabarberne og sæt fadet i ovnen ca
25 min, til overfladen er gylden og sprød.
Tips: Server let pisket flødeskum eller vaniljeis til.
Se alle de bedste opskrifter med Rabarber
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------