Her får du let tilbehør i flere spændende udgaver. Fx Revet
selleri, Sur-sød revet selleri, Revet selleri med sesam eller Revet selleri og
radise – det bedste tilbehør
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 10 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 liter vand
1 knoldselleri
2 citroner
Sesamdressing:
1 tsk melis
1 spsk citronsaft
3 spsk sesamolie
1 spsk soja
1 tsk hakket purløg
* Tilberedning
Blanchér
selleriknolden 10 min i kogende vand sammen
med saften af
citronerne for at gøre sellerien mør.
Skræl sellerien, og
skær den i fine julienne-strimler.
Kom dem i en skål.
Dressing: Opløs
sukkeret i citronsaften. Rør sesamolie og soja i.
Hæld denne dressing
over sellerien, drys med purløg, og servér.
Sur-sød revet selleri
Tilbered dressingen med 1 tsk honning, 2 tsk riseddike,
1 spsk appelsinsaft samt 3 spsk soja.
Revet selleri med sesam
Anvend saften af 1 limefrugt, og drys med letristede
sesamfrø.
Traditionel revet selleri
En europæisk version fås ved at udskifte soja med 1 spsk
fløde,
og sesamolie med hasselnøddeolie.
Pynt med et par strimler bresaola eller ristet bacon på
toppen.
Revet selleri og radise
Prøv denne ret med revet kinaradise.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------