En perfekt stegt bøf kan virke som en skræmmende opgave. Det
kan være svært at få den gyldne, skorpede brune på ydersiden og forsøge ikke at
overkoge din bøf. Hvad hvis vi fortalte dig, at din airfryer kan tage al den stress
væk? 😍
2 portioner. Forberedelsestid:
10 min. Samlet tid: 45 min
# Ingredienser
4 spsk smør, blødgjort
2 fed hvidløg, hakket
2 tsk friskhakket persille
1 tsk friskhakket purløg
1 tsk friskhakket timian
1 tsk friskhakket rosmarin
2 ribeye steaks u ben eller
1 på 800 g
salt og friskkværnet sort
peber
* Tilberedning
1. Bland smør, hvidløg
og urter i en lille skål.
Placer i midten af et stykke
plastfolie og rul til en træstamme.
Sno enderne sammen for
at holde tæt og stil dem på køl,
indtil de er stivnede,
20 min.
2. Krydr bøf på begge sider
med salt og peber.
3. Læg bøffen i en airfryer-kurv
og steg ved 200 °C i 12-14 min,
til medium, afhængig af
bøffens tykkelse, og vend den halvvejs igennem.
For medium-rare omkring 10 min.
4. Top bøf med en skive
urtesmør til servering.
Du skal bare putte din bøf i airfryeren (ingen grund til at svitse
på forhånd!), og på lidt over 10 min har du en perfekt færdigstegt bøf, som du kan
smøre med hjemmelavet urtesmør. Hvis du leder efter en valentinsdagsmiddag for at
imponere uden ekstra stress eller et rodet køkken, så vælg denne bøfmiddag.
Brug en tyk ribeye i denne opskrift, men hvis du foretrækker
en anden udskæring, kan du stadig bruge airfryeren! Bare sørg for at justere tiden
efter tykkelsen af din bøf.
Urtesmør. Kombinationen af purløg, persille, rosmarin og timian
med det hakkede hvidløg foreslås her, men hvis du vil skifte det ud, kan du bruge
enhver kombination af bløde og hårde krydderurter, som du kan lide. Andre, der kan
være særligt lækre, omfatter oregano, basilikum eller endda salvie.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------