Vi
kan ikke kalde disse riddere "arme", når de er stegt med masser af
hakkede mandler. Den lille luksus giver både smag og knas til en sød klassiker.
Arbejdstid:
10 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 4
personer. Er I kun to , så halver opskriften.
#
Ingredienser til Riddere med mandler:
4-8
skiver daggammelt lyst brød
2 æg
1
dl mælk
50
g mandler (hakkede)
100
g sukker
1
spsk stødt kanel
1
tsk stødt ingefær
smør
Tilbehør:
piskefløde
eller vaniljeis
*
Sådan
laver du Riddere med mandler:
Pisk
æg og mælk sammen.
Hak
mandlerne fint og bland dem med sukker, kanel og ingefær
Vend
brødskiverne i æggeblandingen og lad dem ligge i et par min., til de er godt
bløde.
Vend
dem i mandelblandingen og steg dem gyldne i smør.
Tag
dem af panden og server straks med flødeskum eller is.
TIPS:
Hvis du vil lave arme riddere, skal brødet kun udblødes i mælk og
drysses med kanelsukker, før det steges gyldent i smør og serveres med syltetøj.
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD