Det franske ord for
mandler har givet desserten her dette smukke og elegante navn. Her er en
virkelig lækker ret med ris, det er altid godt! Retten er nem
Tid 40 min. 4 pers.
# Ingredienser
¾ dl grødris
5 dl mælk
½ dl mandler
2 dl piskefløde
1 spsk sukker
1-2 tsk vaniljesukker
syltede kirsebær
* Fremgangsmåde
1. Bring risene i
kog med vand efter pakkens anvisninger.
Spæd med mælken og
kog det til risengrød.
2. Lad grøden blive
kold.
3. Skold og smut
mandlerne. Hak dem groft.
Pisk fløden til fast
skum.
4. Rør mandler,
sukker og vaniljesukker i grøden.
Vend til sidst
fløden i.
5. Anret desserten i
portionsglas.
Server med syltede
kirsebær eller kirsebærkompot.
Tips: Brug grødris til denne ret. De er mere
klæbrige end andre rissorter.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------