Rester af kylling egner sig godt som fyld i salater. Alle
elsker den farverige rissalat, som er hurtigt klar og et hit i madpakken. Se
opskrift på en rissalat HER.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca. 15 min.
# Ingredienser
2-3 dl kogt ris
6 skiver bacon
½ stegt kylling
1 rød peberfrugt
2 hårdkogte æg
8 sorte, stenfri
oliven
1 spsk persille
Marinade:
1 lille løg
4-5 spsk olie
2 spsk citronsaft
2 spsk finthakket
kørvel
salt, peber fra kværn
* Tilberedning
1. Hak løget fint og
bland det med olie, citronsaft og kørvel.
Smag marinaden til
med salt og peber og hæld den over risene i en stor skål.
2. Steg
baconskiverne på en pande, til de er sprøde.
Knus dem ned på en
tallerken.
3. Fjern skind og
ben fra den halve kylling og skær kødet i mundrette bidder.
Bland kyllingekødet
med risene.
4. Skrab kernerne ud
af peberfrugten og skær frugtkødet i terninger.
Vend peberterninger,
oliven og den knuste bacon i salaten.
Skær æggene i både.
5. Pynt med æggebåde
og hakket persille.
6. Retten serveres
som middagssalat, evt. med lune flutes til eller friskbagt brød.
Spis ost som
efterret.
Se alle opskrifter med salat HER