Forret. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 50 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Risvandgrød
1½ l vand
150 g grødris (2 dl)
3 æbler
salt
1 spsk smør
Tilbehør: smør og sukker
*
Sådan laves Risvandgrød
1. Bring vandet i kog og hæld risene i under omrøring.
Lad risene koge ved svag varme og under tætsluttende låg ca
35 min, til vandet næsten er opsuget.
2. Skræl æblerne, skær dem igennem og befri dem for
kernehus.
Skær æblestykkerne i smalle både.
3. Kom æblebådene i grøden og lad den koge endnu 10-15 min.
Smag til med salt. Rør 1 spsk smør i grøden.
4. Portionsanret grøden.
Drys sukker over og læg en smørklat i midten og server
straks.
Eller kom grøden i et hedt lågfad og server smør og sukker
til.
Tips: Udblødte abrikoser eller rosiner kan erstatte
æblerne.
Frugten kan også serveres som kompot til grøden.
Kanelsukker kan erstatte almindeligt sukker.
Se alle de bedste opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------