Boeuf bourguignon er en klassisk fransk gryderet af okseroastbeef,
masser af sauce og selvfølgelig en god flaske bourgogne. Det er en rigtig
simreret
Tilberedningstid: 1
time 45 min. Til 4 personer:
# Ingredienser
800 g roastbeef
1 kg små skalotteløg
150 g fløde
3 spsk olie
¼ l rødvin
(Bourgogne)
4 laurbærblade
salt og friskkværnet
peber
stanniol/alufolie
*
Tilberedning
1. Snit kødet let på
alle sider og gnid med salt og peber.
Varm olien i et
ovnfast fad og steg kødet i ca. 20 min ved 200 °C.
Lad derefter kødet
simre i en gryde under låg i kødkraften.
2. Pil skalotteløgene
og skær dem i 4 på langs og
kom dem ned til
kødet sammen med laurbærbladene og vinen.
Tag kødet af gryden
efter 40 min og pak det ind i staniol.
3. Tilsæt sennep og
fløde i saucen og krydr med salt og peber.
Bring den i kog.
4. Skær halvdelen af
roastbeef en i skiver og læg resten på fadet.
Hæld saucen over og
server med kartofler.
Se alle de bedste opskrifter med Roastbeef
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.