Roastbeef kan være
andet end bare et halvt stykke mad. En kold platte er dejlig både til frokost
og middag. Kolde retter der mætter
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 15 min.
# Ingredienser
1 rundt landbrød
smør
12 skiver roastbeef
½ salatagurk
2 tomater
reven, frisk
peberrod
1 blomkålshoved
4 spsk olie
1 spsk eddike
salt, peber fra
kværn
2 spsk kapers (fra
glas)
salatblade
* Tilberedning
1. Skær landbrødet
på tværs i 4 store, runde skiver, der smøres med smør.
2. Fordel
roastbeefen på brødet, drys med peberrod og pynt med tynde skiver af agurk og
tomatbåde.
3. Blomkålen skylles
og deles i meget små buketter, som lægges i en skål.
Pisk en marinade af
olie, eddike, salt, peber og kapers.
Hæld den over blomkålen, der skal stå og trække i mindst 10 min, gerne længere.
Arranger blomkålen
på tallerkenen.