Sauce. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Saftsauce
frugtsaft (jordbær-, hindbær eller blandet saft)
Endvidere: frugtgrødsjævner
*
Sådan laves Saftsauce
1. Kog frugtsaft og vand op i en gryde.
2. Rør en jævning af et par spsk vand og frugtgrødsjævner
efter anvisningen på emballagen.
Rør jævningen i saucen og giv den et opkog, men lad den ikke
stå og koge, så bliver den lang.
Server saucen lun til kolde desserter og kold til varme.
Tips: Se Saft, blandet. Saucen kan
også jævnes med maizenamel eller kartoffelmel.
Den må ikke koge, når jævningen er tilsat. Så bliver saucen "lang".
Server saftsauce til fx Ris à
lamande og forskellige former for budding.
1-2 spsk syltet frugt kan tilsættes saucen.
Se Kirsebærsauce.
Se alle de bedste opskrifter med Saft
Se alle de bedste opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------