Bliv inspireret til lækkersund kost. Gå på opdagelse i vores
opskrifter. Prøv fx denne dejlige salatsuppe med forårsløg og koriander
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 40 min.
# Ingredienser
25 g smør
1 stort salathoved
1 bdt forårsløg
2 kartofler
1 liter
hønsebouillon
salt, peber fra kværn
1½ dl kaffefløde
1 spsk hakket koriander
eller purløg
* Fremgangsmåde
1. Smelt smørret i
en stor gryde.
Snit salaten i grove strimler.
Skær løgene i skiver
og kartoflerne (skrællede) i terninger.
Svits det i smørret.
Læg låg på gryden og lad det simre i 10 min.
2. Kom bouillon ved
og drys med salt og peber.
Bring det i kog og
lad det derefter simre i 20 min.
3. Lad suppen køre
gennem en blender eller gennem en fin sigte.
4. Server suppen
varm eller helt kold.
Rør fløden i, lige
før serveringen.
Smag suppen til og
drys med koriander eller purløg.