Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 15 minutter, plus
braisering 35-40 min.
# Ingredienser
4 sandartfileter (a 250 g)
2 spsk citronsaft
salt og peber
500 g sukkerærter
500 g asparges
3¾ dl grønsagsfond
200 g krebsesmør
½ tsk muskatnød, revet
4-5 kviste citronmelisse
* Tilberedning
Skyl sandartfileterne, dup dem tørre, og krydr dem med
citronsaft, salt og peber.
Gør sukkerærterne i stand og skyl dem.
Skyl aspargeserne, skræl dem, og skær dem i 4-5 cm lange
stykker.
Blancher grønsagerne i den varme grønsagsfond i 3-6 min.
Rør krebsesmørret ud i fonden.
Smag det hele til med salt, peber og muskatnød.
Kom fonden i en gennemvædet stegeso sammen med grønsagerne.
Anbring sandarten ovenpå.
Skyl citronmelissen, slyng den tør og fordel den oven på
sandartfileterne.
Sæt låg på, og giv retten ca 35-40 min i ovnen ved 180 °C.
Fjern citronmelissen, når retten er færdig.
Anret fiskefileterne sammen med grønsagerne, og server.
Hertil passer kartofler.
Pr. portion ca. 512 kcal/2150 kj, 19 g protein, 46 g fedt, 6
g kulhydrater
Ikea forhandler en fremragende stegeso
Se flere
opskrifter med Stegeso
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------