Her skal den spanske
nationaldrik spises med ske. En lille bid af Mallorca derhjemme på altanen -
Du får succes med denne opskrift 😎
Til 6 portioner. Tilberedning:
30 min. (plus tid til afkøling)
# Ingredienser
6 blade husblas
300 g honningmelon
300 g vandmelon
300 g cantaloupe-melon
½ l rødvin
1 kanelstang
1 økologisk
appelsin, reven skal af
1 brev vaniljesukker
(10 g /ca 1 spsk)
80 g sukker
¼ l appelsinsaft
vaniljesauce
* Tilberedning
1. 6 blade husblas opblødes i koldt vand.
300 g honningmelon,
300 g vandmelon og 300 g cantaloupe-melon udkernes og skæres i små stykker.
½ l rødvin, 1
kanelstang, reven skal af en økologisk appelsin, 1 brev vaniljesukker (10 g /ca
1 spsk) og 80 g sukker bringes i kog og koges ind uden låg til ¼ l.
2. Det sis op i en skål.
Vandet trykkes ud af
husblassen, som opløses i den varme væske.
¼ l appelsinsaft
røres i.
Melonstykkerne
kommes i 6 glas (der kan rumme ¼ l hver), og der fyldes op med
rødvinsblandingen.
Lad det stivne
natten over i køleskabet. Vaniljesauce passer til.
Energi pr. portion:
3 g protein. 0 g fedt. 28 g kulhydrater = 144 kcal (604 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.