Den andalusiske sauce har en smuk farve og en stærk smag af
pimiento peber. Der skal en god sauce til god mad. Husk saucen Jensen
Forberedelse 5 min + 30 min Afkøling. Portionen giver ca. 3½
dl sauce / 4 personer.
Er I kun to 💘 så halver opskriften.
# Ingredienser
30 g pimientopeber, fra glas eller dåse
250 g mayonnaise af god kvalitet (fx hjemmerørt)
80 g ketchup
* Tilberedning
1. Pimientoen drypper af, hakkes fint og stilles til side.
Kom mayonnaisen i en lille skål og rør den godt sammen med
ketchuppen.
Rør derefter pimiento i saucen.
2. Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den i
køleskabet i mindst 30 min inden serveringen. Saucen serveres til grillet fisk
eller som dip.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.