Sauce tartare er skøn til en god hjemmelavet »fish and
chips« som vist på billedet. Mayonnaisen er rørt med kapers og hakkede syltede
agurker.
Forberedelsestid 10 min + 30 min afkøling. Portionen giver
ca. 3½ dl sauce / til 4 personer
Er I kun to 💘 så
halver opskriften.
# Ingredienser
25 g kapers, afdryppede og finthakkede
50 g små syltede agurker, afdryppede og finthakkede
250 g mayonnaise af god kvalitet (fx hjemmerørt)
1 spsk friskhakket persille, eller efter smag
* Tilberedning
1. Rør mayonnaisen sammen med kapers og hakkede agurker i en
lille skål.
Tilsæt persille efter smag.
2. Saucen kan serveres straks eller stilles i køleskabet i
30 min, godt tildækket med husholdningsfilm.
Saucen serveres til grillet eller dybstegt fisk.
Prøv fx at smage saucen til med citronsaft, finthakket
skalotteløg eller klippet purløg.
Se alle de bedste opskrifter på Sauce eller Dressing
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.