Sauce. Arbejdstid: 20 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Sauce tartare
1 hårdkogt æggeblomme
1 tsk hvidvinseddike
1 rå æggeblomme
1 knsp salt
1½-2 dl olie
1 spsk grofthakkede kapers
1 spsk finthakket syltet agurk
1 spsk finthakket purløg
lidt citronsaft
hvid peber
*
Sådan laves Sauce tartare
1. Sørg for, at æg og olie har stuetemperatur.
Gnid den hårdkogte æggeblomme sammen med vineddiken.
Rør den rå æggeblomme i og tilsæt salt.
2. Tilsæt olien dråbevis under kraftig omrøring.
Rør olien helt ind, inden mere tilsættes.
Når mayonnaisen begynder at stivne, kan olien tilsættes i en
tynd stråle, dog stadig lidt ad gangen og under flittig omrøring.
3. Rør kapers, syltet agurk og purløg i saucen, og smag den
til med citronsaft og hvid peber.
Tips: Server saucen til koldt kød, fx Roastbeef, Kyllingesylte eller til
kogt eller stegt fisk.
Saucen kan krydres med lidt sennep. Den holder nogle dage,
opbevaret svalt og tildækket.
Se alle de bedste opskrifter med sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------