Opskrift på ungarsk gullasch - En lækker dansk gryderet med svinekød
og paprika, serveret med kartoffelmos og urter | Få opskriften her.
4 personer.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 35 min. Fryseegnet.
# Ingredienser
250 g svinekød i
tern (inderlår eller nakkefilet)
1 spsk olie eller smør
1 løg
1 spsk. paprika
½ l bouillon
1 spsk koncentreret
tomatpuré
2 gulerødder
150 g knoldselleri
250 g kartofler
1 fed hvidløg
½ tsk kommen
salt og peber
Tilbehør: brød eller kartoffelmos
* Tilberedning
1. Brun kødet i en
stegegryde med fedtstof.
Tilsæt finthakket
løg og steg 5 min under omrøring.
Tilsæt paprika,
bouillon og tomatpuré og lad retten simre 15 min.
2. Skræl gulerødder,
selleri og kartofler og skær dem i tern.
Vend dem i gryden og
lad retten simre ca. 15 min.
3. Hak hvidløg fint
sammen med kommen og rør det i retten.
Smag til med salt og
peber og server i dybe tallerkener med brød.
Tips: Undlad evt.
kartoflerne i retten og brug 1 dåse hakkede tomater i stedet for bouillon og
tomatpuré. Server med kartoffelmos.
Du kan med stor succes lave denne
kartoffelmos, se opskrift HER
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.