Her får du lune snacks og tærter i flere spændende udgaver. Fx Pissaladière, Krydret fennikeltærte, Quiche med løg eller
Fennikel-pinjekernetærte
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 25 min. 4 personer.
# Ingredienser
2 fennikelknolde
2 skalotteløg
25 g smør
1 pakke butterdej
125 g parmesanflager
1½ dl cremefraiche
200 g cherrytomater
4 stilke frisk timian
salt og peber
* Tilberedning
Forvarm ovnen til 210 °C.
Skræl fenniklen, og snit den fint sammen med skalotteløgene.
Brun dem i smør for lav varme, indtil de begynder at miste
formen.
Smag til med salt og peber, efterhånden som stegningen
skrider frem.
Stil dem til side.
Fyld minitærteformene med butterdej. Bag dem i ovnen 10 min.
Fordel derefter fennikel, skalotteløg og parmesanspåner i
formene.
Stænk cremefraiche over, og tilsæt halve cherrytomater.
Drys med peber og timianblade. Bag dem i ovnen 10 min.
Pissaladière
Smør fintsnittede løg brunet i olie samt sorte oliven,
tomatstykker,
ansjoser og et stænk olie ud over en portion pizzadej
eller
en tærtebund. Bag den i ovnen i 35 min.
Krydret fennikeltærte
Hæld 1 dl hvidvin over 1 kg snittet brunet fennikel, og
tilsæt 1 knust rød chili.
Smør det ud over dejen og dæk det med 3 æg pisket
sammen med 2 dl fløde.
Drys med salt og revet gruyère ost. Bag det i 30 min.
Quiche med løg
Drys 5 løg brunet i olie ud over en tærtebund.
Hæld 2 æg pisket sammen med 2 dl usødet kondenseret mælk,
75 g revet gruyère samt peber og muskat over.
Bag det i 30 min.
Fennikel-pinjekernetærte
Tilsæt pinjekerner før tærten overhældes med 3 æg
pisket med 60 g flødeost og paprika.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------