Hånden på hjertet -
findes der noget bedre end smagen af rigtigt smør? Her kombineres den
smørstegte fisk med en hvidløgsduftende champignonblanding. Det smager saftsuseme
godt.
Tid: 1 time. 4 pers.
# Ingredienser
4 torskefileter (à
150 g)
PANERING:
1 æg
1 dl rasp
1 tsk salt
¼ tsk peber
STEGNING:
2-3 spsk smør
TILBEHØR:
300 g friske
champignon
1 spsk smør
1-2 pressede fed
hvidløg
salt og peber
500 g rejer med skal
* Fremgangsmåde
1. Skyl og tør
fiskefileterne.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp blandet med salt og peber.
2. Opvarm smørret på
en pande.
3. Læg en filet på
ad gangen og steg den gylden på begge sider, ca 5 min. på hver side.
Pas på panden ikke
bliver for varm, så paneringen brænder på.
4. Skyl
champignonerne og skær dem i skiver.
5. Kom nyt smør på
panden og svits champignonerne.
6. Pres hvidløget
over, når væden er kogt ind.
Smag til med salt og
peber.
7. Pil rejerne og
vend dem i champignonerne.
8. Server den
smørstegte torskefilet med en god skefuld af reje-champignonblandingen,
samt grøn salat og kogte kartofler.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk, Rejer eller med Champignon
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------