Frokost Forret. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca 15 min. Middelsvær at lave. Høj pris. Fryse-egnet.
4 personer.
# Ingredienser til
Snegle, indbagte
1 pakke frossen butterdej (425 g)
Fyld:
1 ds vinbjergsnegle (24 stk.)
150 g smør
2 fed hvidløg
1 bdt persille
peber
æg til pensling
*
Sådan laves Snegle, indbagte
1. Lad butterdejspladerne tø igennem.
2. Hæld væden fra sneglene og lad dem dryppe godt af i en sigte.
Skyl og hak persillen.
Rør smørret blødt og tilsæt knust hvidløg og hakket persille.
Krydr med peber.
3. Læg de optøede butterdejsplader side om side på et letmelet
bord og pensl sammenføjningerne med vand.
Rul dejen til en tynd plade og udstik 8 runde plader med en diameter
på ca 10 cm.
4. Sæt ovnen på 200 °C.
5. Fordel sneglene på de 4 af dejpladerne og kom hvidløgssmørret
ovenpå.
Pensl dejkanterne med sammenpisket æg.
6. Læg de andre 4 dej plader over og tryk kanterne godt sammen
med en gaffel, så fyldet ikke løber ud under bagningen.
Pensl oversiden af dejpakkerne med sammenpisket æg.
7. Sæt dejpakkerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen i
ca 15 min, til de er hævede, gyldne og sprøde.
Server de indbagte snegle lune eller varme med forskellige af
årstidens grønne og røde salater til.
Tips: Se Butterdej.
Kan fryses, ubagte. Holdbarhed: ca 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Snegle
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------