Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8-12 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Spidskål, smørdampet
1 spidskål (ca. ¾ kg)
75 g smør
salt og hvid peber
*
Sådan laves Spidskål, smørdampet
1. Befri kålen for de yderste grove blade.
Del den i kvarte og skær stokken fra.
Skyl kålen og snit den fint eller lad den forblive i kvarte.
2. Smelt smørret i en tykbundet gryde. Det skal ikke tage
farve.
Vend kålen heri.
Kålbåde skal bare lægges i.
Krydr med salt og peber.
Dæmp varmen og lad kålen mørne under låg 8-12 min., kortest
hvis den er snittet.
Tips: Spis kålen til kogte- og stegte kødretter, fx Oksebryst,
sprængt eller Rullepølse
med tunge.
Se alle de bedste opskrifter med Spidskål
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------