Med
frosne bær, en foodprocessor og en fryser kan du lave en forfriskende
hjemmelavet is på ingen tid. NØJ det' er for børn.
Arbejdstid:
15 min. Afkølingstid ca. 1 time. Isen kan fryses. 4 personer.
#
Ingredienser til Vafler med yoghurt-is:
4
færdigkøbte isvafler
Yoghurtis:
400
g frosne solbær og ribs
100
g flormelis
1
stor banan
½
lime (saft)
250
g yoghurt 10%
Pynt:
4 skiver lime
*
Sådan
laver du Vafler med yoghurt-is:
Sæt
skålen til en foodprocessor i fryseren 1 time før, isen skal laves.
Mål
flormelis af og sæt det også i fryseren.
Pil
bananen, skær den i små stykker og vend dem med limesaft.
Læg
de frosne bær i den iskolde foodprocessor sammen med flormelis og kør til
ensartet konsistens. Tilsæt yoghurt og kør til cremet konsistens.
Fyld
is og bananstykker i vaflerne og pynt hver vaffel med en skive lime.
Kilde: Hjemmets bedste MAD