Brug de friske valnødder til en lækker dessertost. Server
med kiks eller ristet brød. Lækkeri for voksne. Prøv i dag - det vil du ikke
fortryde
6 kugler. 3-4
personer. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 3 min. Ikke fryse-egnet
# Ingredienser til Valnøddeost
med kiks:
40 g valnøddekerner
30 g soltørrede bær
eller rosiner
75 g moden fast ost
75 g flødeost
½ spsk rom
Tilbehør: kiks,
knækbrød eller brød og 1 pære (både)
*
Sådan laver du Valnøddeost
med kiks:
Rist valnødderne 3-5
min. på en tør pande og lad dem afkøle.
Hak dem med en kniv
eller i en foodprocessor og sæt dem til side.
Hak bær/rosiner og
fast ost i en foodprocessor og tilsæt flødeost og rom.
Form osten til
kugler eller små ruller og tril dem i de hakkede valnødder.
Server med kiks
eller ristet brød.
Modne pærer smager
også godt til.
Opbevar osten i
køleskab.
Kilde: Hjemmets bedste MAD