Vandkastanje er en sprød, sød rodknold fra en sivart, der dyrkes i sumpområder og damme, ofte også i sumpede rismørker. Hovedsagelig i Kina og Thailand. Det er størrelsen og den mahognifarvede skræl, der har givet
den navn, den har intet botanisk fællesskab med kastanjer.
Friske vandkastanjer skal skrælles, før det hvide, søde,
sprøde kød kan spises råt eller tilberedt, ofte strimlet i kinesisk eller
japansk mad. Herhjemme fås vandkastanjer kun på dåse. En rest holder sig fint
op til en uge i køleskab, dækket af vand.
Se alle de bedste opskrifter med Vandkastanje
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------