Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Vilde
asparges fra Andalusien
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 15 minutter plus tid
til kogning og fritering
# Ingredienser
600 g grønne asparges
salt og peber
1 æg
1 spsk mælk
6 spsk olie
2 spsk hvedemel
* Tilberedning
1. Aspargesene gøres i stand, skylles, og enderne skæres af,
så alle aspargesene bliver 14 cm lange.
Enderne bruges til noget andet.
2. Bring lidt vand i kog i en gryde og kom lidt salt i.
Kog aspargesene i det i 2-3 minutter, til de er næsten gennemkogt, men endnu
lidt faste at bide i.
Tag dem op og lad dem dryppe godt af.
3. Pisk ægget godt sammen med mælken.
Varm olien op på en pande. Olien skal være meget varm.
4. De afdryppede asparges vendes i mel, dyppes så i
blandingen af æg og mælk og steges straks i den meget varme olie, til de er
gyldne.
5. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrullepapir.
Drys salt og peber på de stegte asparges og server dem meget
varme.
Pr. portion ca 220 kcal/923 kj. 5 g protein, 20 g fedt, 5 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------